Kom jij ook 14 januari naar de open dag?

Wanneer je al een tijdje rondloopt met het idee dat je eigenlijk weer iets moet gaan doen op sportief gebied, dan is dit het moment om te starten. Onze fitnesscoaches staan namelijk voor jou klaar om te werken aan jouw trainingsdoelen. Wanneer je je inschrijft tijdens de open dag op 14 januari kun je profiteren van de open dag actie!

 

Aan de hand van jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder toeziend oog van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere zes weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen.

 

Abonnementen voor 3 maanden

Weet je niet zeker of fitness of het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Ook kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.

 

Open dag actie

Natuurlijk gaat onze open dag gepaard met een leuke actie. Wanneer je je op zondag 14 januari tussen 10.00 – 15.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 35,-. Je kunt je ook de hele dag via de website inschrijven. Het is niet nodig om een sportshirt aan te schaffen want die krijg je namelijk van ons! Bij het afsluiten van een lidmaatschap van drie maanden ontvang je een shirt van het merk New Balance. Je kunt tijdens de open dag het shirt passen zodat we de juiste maat voor je kunnen bestellen.

 

Terug naar overzicht