Andere invulling horeca

Sinds kort leiden Jos Kaijer en Leo van der Linden de horeca van Sport- en Wellnesscenter De Dars. Zij nemen meerdere taken van eigenaren Ton Schouten en Inge Schouten over, zoals het roosteren van het personeel en de inkoop. Ook zijn ze natuurlijk zelf achter de bar te vinden. Daarnaast hebben ze een eigen cateringbedrijf, J&L catering, waarvoor ze werkzaamheden uitvoeren in de keuken van De Dars. 'Dat we vanuit de keuken van De Dars onze catering kunnen verzorgen en tijdens de drukke uren in de horeca in het sportcafé aan de slag kunnen is voor ons een ideale combinatie', aldus Jos en Leo.

We zijn erg blij met de komst van de mannen en kijken uit naar een goede samenwerking. Wel zijn we nog op zoek naar versterking voor de horeca. Lijkt het je leuk om bij ons in het sportcafé te komen werken? Neem dan contact op met Leo: leo@dedars.nl

Verhuizing

Per augustus zullen Ton Schouten en Inge Schouten samen met 3 collega’s het kantoor van onze 11 fitnessclubs verhuizen naar een nieuwe locatie: het oude gemeentehuis. Hier huren we twee ruimtes op de eerste verdieping, waaronder de oude Burgemeesterkamer, van Jos Botman. De reden van de verhuizing is dat we meer aan het bedrijf willen werken en ons daar kunnen richten op groei. We hebben zin om op onze nieuwe locatie aan de slag te gaan.

Terug naar overzicht