Black Friday 2022

Gratis JBL GO 3 speaker voor nieuwe leden

Wil jij vol energie en dansend het najaar door? Dan is de Black Friday actie iets voor jou! Iedereen die op vrijdag 25 november lid wordt, krijgt een gratis JBL GO 3 speaker cadeau. Pak nu die kans en schrijf je 25 november in bij De Dars of via de website. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! In De Dars kan het!

 

Onze succesformule: De fitheidstest

Bij De Dars start je altijd met een fitheidstest! Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens tijdens de introductieles een persoonlijk programma opgesteld. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Vervolgens maken we, als je dat wilt, iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo weet je of je vooruitgaat en of we moeten bijsturen! 

 

Abonnementen voor 3 maanden

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je wel voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.

 

Inspanning en ontspanning

Bij De Dars komen leden voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Je kunt bij ons terecht voor groepslessen, fitness, spinning, squash, tennis en padel. Voor de nodige ontspanning kun je gebruik maken van de sauna, het massage waterbed of onder de zonnebank. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! 

 

Black Friday

Ben jij ervan overtuigd dat De Dars bij je past? Meld je dan aan voor een proefles of word direct lid. Word vrijdag 25 november lid, dan krijg je een gratis JBL GO 3 speaker cadeau! Je kunt je inschrijven bij De Dars, maar uiteraard ook via onze website. 

 

Heb je vragen? Kom dan zeker even langs. Onze Fitnesscoaches staan voor je klaar!

Terug naar overzicht