CORONA UPDATE: gesloten t/m 19 januari

 Helaas moeten wij per vandaag, 15 december 2020, voor de tweede keer onze deuren sluiten. Deze sluiting is tijdelijk en duurt vooralsnog tot en met 19 januari. Onze hele club is gesloten, dus niet alleen de fitness en groepslessen maar ook de squash-, tennis- en padelbanen zijn tijdelijk gesloten.

Wij vinden het erg jammer dat we, ondanks alle inspanningen die de fitnessbranche gedaan heeft om iedereen veilig te laten sporten, wederom verplicht zijn onze deuren te sluiten. Uiteraard begrijpen we dat deze maatregel nodig is om de coronabesmettingen naar beneden te brengen en zo de zorg te ontlasten. Gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit.

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij jou daarin niet optimaal ondersteunen. En dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil echter niet zeggen dat we je nu niet kunnen helpen fit te worden en te blijven. Om je in deze uitzonderlijke tijd toch te kunnen helpen met het behalen van jouw sportieve doelen, bieden wij het volgende aan:

Live lessen op Facebook

In samenwerking met Fitnessclub Nederland bieden wij wekelijks diverse live lessen aan via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Via onze eigen sociale mediakanalen houden wij je op de hoogte van het lesrooster.

Virtuele groepslessen

In de MyLogiFit app vind je een gevarieerd aanbod van virtuele groepslessen die wij regelmatig blijven aanvullen.

Individuele work-outs

In de app van De Dars bieden wij regelmatig nieuwe individuele work-outs aan die je thuis kunt uitvoeren.

Abonnementsgeld

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden. Voor alle abonnementen geldt het volgende:

We zullen rond 15 januari 50% van het abonnementsgeld incasseren. De overige 50% komt te vervallen aangezien we de eerste weken van januari gesloten zullen zijn.

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk. Namens ons hele team wensen wij je ondanks alles fijne feestdagen.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar! Wij hopen je binnenkort dan ook weer met open armen te mogen ontvangen.

Terug naar overzicht