Corona-update: Maatregelen verlengd tot 19 mei, buitentrainingen van 30 naar 45 minuten

Tijdens de persconferentie van gisteren werd duidelijk dat we nog steeds gesloten moeten blijven. De maatregelen zijn verlengd tot 19 mei. We hopen dat we binnenkort goed nieuws krijgen en jou weer mogen verwelkomen in De Dars.

Gelukkig wordt het steeds mooier weer en zijn we buiten volop aan de slag. Dankzij de buitentrainingen kun jij lekker buiten in de frisse lucht onder begeleiding van onze fitnesscoaches sporten. Ook blijven we thuis work-outs en diverse livelessen aanbieden. Zodat jij fit kunt blijven in deze tijd! 

Buitentrainingen van 30 naar 45 minuten

We bieden meerdere lessen aan. De duur van de lessen is verlengd van 30 minuten naar 45 minuten. We mogen in meerdere groepjes van 4 buitensporten. Daar valt de fitnesscoach niet onder. De onderlinge afstand binnen een groepje moet minimaal 1,5 meter zijn en de afstand tussen verschillende groepjes moet minimaal 3 meter zijn. Het is daarom belangrijk dat de groepjes de gehele training hetzelfde blijven.

Uiteraard houden we dit goed in de gaten. Er is gelukkig voldoende ruimte en frisse lucht om veilig buitentrainingen te kunnen volgen. Onze fitnesscoaches zorgen voor leuke lessen en voldoende middelen om een goede training te kunnen volgen.

Twijfel jij of de buitentrainingen iets voor jou zijn? Je mag altijd bellen of een keer langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kom buiten trainen en verdien Fitpoints!

Je kunt jouw plekje voor de buitentraining reserveren via de MyLogiFit app. Doe jij mee met de buitentrainingen, dan verdien je Fitpoints. Met jouw gespaarde Fitpoints kun je als trouw lid jouw eigen cadeau kiezen in de webshop. Je vindt de webshop in de app.  

Thuis sporten dankzij onze digitale lessen

Naast de diverse buitentrainingen blijven we verschillende leuke digitale lessen aanbieden. Je vindt de thuis work-outs in de MyLogiFit app. Iedere woensdag komen er 3 nieuwe work-outs van verschillende niveaus online. Daarnaast vind je in de app virtuele groepslessen en individuele work-outs. Dit gevarieerde aanbod vullen we regelmatig aan.

In samenwerking met Fitnessclub Nederland bieden wij wekelijks diverse live lessen aan via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Op onze eigen sociale mediakanalen kun je het actuele lesrooster vinden.

Abonnementsgeld

Wij willen je bedanken voor jouw steun van de afgelopen tijd en hopen dat je ons wilt blijven steunen. We bieden diverse mogelijkheden aan om toch lekker te kunnen bewegen en zullen dit blijven doen. Half april incasseren we geen 100% maar 50% van het abonnementsgeld.

We hopen je te zien bij onze buitentrainingen en/of dat je plezier haalt uit de online lessen. Bewegen is gezond en bovendien goed voor de weerstand. Bij ons staan jouw gezondheid en sportplezier bovenaan!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. We staan voor je klaar met de buitentrainingen en online lessen. Hopelijk mogen we je snel weer ontvangen in De Dars.

Terug naar overzicht