Een zomerfiguur in 5 weken!

De buik wordt door veel mensen beschouwd als de belangrijkste probleemzone. Als de broek strak zit en de riem een gaatje ruimer moet, dan frustreert dat vaak enorm. Diëten en sporten zorgen er weliswaar voor dat er over het hele lichaam afgeslankt wordt, maar meestal pas in de laatste plaats rond de buikzone.
De oplossing is er voor dit probleem: de Airpressure Bodyforming methode. Deze methode, waarbij gebruikt maakt van de gepatenteerde Slim Belly buikband, zorgt ervoor dat buikvet aanzienlijk vermindert. Door een lichte massage van de Slim Belly buikband, wordt de doorbloeding in de buikzone gestimuleerd met als gevolg dat de stofwisseling en afbraak van vet verbeteren.
Door middel van matige conditietraining en aanpassing van je voedingspatroon in combinatie met het gebruik van de Slim Belly zal je buikomvang enorm afnemen: tot wel 8 weken binnen enkele weken! Dat zijn wel 2 kledingmaten kleiner!

Voor de benen: Slim Legs!
Bij veel vrouwen zijn behalve de buik, vooral de bovenbenen en de billen slecht doorbloedt. Dat beperkt de stofwisseling en daarmee de vetreductie. De oplossing hiervoor is de Slim Legs! Ook dit bieden we aan bij Sport- en Wellnesscenter De Dars. Je betaalt € 89,- voor de broek en je krijgt de cursus Slim Legs cadeau! (de broek blijft jouw eigendom).

Profiteer van de actie!
Geef je op voor de cursus en je sport 5 weken voor de prijs van 4 weken. Ook krijg je er een gratis zonnebank bezoek bij aangeboden.
Neem contant met ons op en maak een afspraak voor een intake gesprek via deze link. Tijdens de cursus leg je 3 licht intensieve trainingen af à 30 – 40 minuten per week. Tijdens het intake gesprek word je gewogen en gemeten. Je kunt ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds trainen, 7 dagen per week. Maak je body summer proof!
Terug naar overzicht

Slim Belly

Wil jij ook van dat buikje af? Slim Belly biedt de oplossing!

Cannot implicitly convert type 'Umbraco.Core.Dynamics.DynamicNull' to 'Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent'

Instagram

Sportcafé 

maandag t/m vrijdag 8.30 - 00.00 uur
zaterdag 9.00 - 00.00 uur
zondag 9.00 - 17.00 uur


Fitness

maandag t/m vrijdag 7.00 - 22.30 uur
zaterdag 7.00 - 21.00 uur
zondag 9.00 - 17.00 uur


Bijzonderheden:
- In mei, juni en september op zaterdag geopend tot 17.00 uur
- In juli en augustus op zaterdag en zondag geopend tot 15.00 uur


Bekijk hier onze openingstijden tijdens feestdagen.

Contact

Europasingel 114
1693 GV Wervershoof


T:  0228-583500
E:  info@dedars.nl