Goed nieuws! Open per 1 juli!

Goed nieuws! Vanavond werd bekend gemaakt dat wij onze deuren weer mogen openen op 1 juli!

We hadden natuurlijk gehoopt dat we op 1 juni al open zouden mogen, maar ook met deze datum zijn wij blij. Uiteraard zijn er aan de opening een aantal voorwaarden verbonden. De afgelopen weken hebben wij al hard gewerkt om na opening te kunnen voldoen aan de eisen van de 1,5 meter-samenleving. Wij zullen je binnenkort op de hoogte stellen van de precieze maatregelen die wij nemen na opening.

Tot wij open mogen blijven wij doorgaan met het huidige programma:

Buitenlessen

Sinds kort bieden wij groepslessen en vrije fitness in de buitenlucht aan. Deze lessen worden gegeven rondom de fitnessclub in groepen van 10 tot 20 personen. Op de website en in de app vind je het lesrooster en kun je een reservering maken. Om iedereen een kans te geven kun je slechts één les vooruit reserveren. Omdat onze deuren nog steeds gesloten moeten blijven zijn de kleedkamers en sanitaire voorzieningen niet beschikbaar. Kom dus in sportkleding naar de les en houd hierbij rekening met het weer. Daarnaast staat er buiten een tent waar cardio apparatuur in geplaats wordt. Om in de tent te sporten kun je je aanmelden voor de les ‘cardiotraining’. We zijn momenteel in overleg met de gemeente over het plaatsen van een tweede tent.

Live lessen op Facebook

In samenwerking met Fitnessclub Nederland bieden wij wekelijks diverse live lessen aan via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Via onze sociale mediakanalen houden wij je op de hoogte van het lesrooster.

Virtuele groepslessen

In de MyLogiFit app vind je een gevarieerd aanbod van virtuele groepslessen die wij regelmatig blijven aanvullen.

Individuele work-outs

In de app van De Dars bieden wij regelmatig nieuwe individuele work-outs aan die je thuis kunt uitvoeren.

Blijf fit en gezond en tot 1 juli!

Terug naar overzicht