Huldiging Irene Schouten 2 maart

Irene zal om 15.30 uur vetrekken met paard en koets van Boer Groot vanaf de Sjoerd Huisman piste, onder begeleiding van de fanfare Caecilia en omgeven door skeelerlaars. De route zal als volgt zijn: Theo Koomenlaan, Vok Koomenweg, S.Koopmanstraat, De Hoek, Raiffeisenlaan, Koggesstraat, Kaagweg, Europasingel, De Gouw, Dorpsstraat, Kaagweg, Europasingel en Sport- en Wellnesscenter De Dars.
Het zou leuk zijn wanneer iedereen die langs de route woont, deze dag de vlag buiten hangt. Tijdens deze intocht zullen de kerkklokken worden geluid door Kapelaan Piets.

In de Olympiahal van De Dars wordt Irene toegesproken door een vertegenwoordiger van de Gemeente Medemblik, door een vertegenwoordiger van Skeelervereniging Radboud en een vertegenwoordiger van haar sponsor Fitnessclub Nederland. Natuurlijk zal Irene zelf ook iets vertellen over haar ervaringen tijdens de Olympische Winterspelen.
Jeffrey Oud zal zorgen voor een feestelijke afsluiting rond 17.30 uur. Er zal gratis warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep verkrijgbaar zijn.

Terug naar overzicht