Nieuwste coronamaatregelen

Tijdens de persconferentie op 3 november werden er strengere coronamaatregelen voor de komende twee weken bekend gemaakt. Wij zijn blij met het nieuws dat sportscholen open mogen blijven, maar helaas moeten wij vanaf woensdag 4 november 22:00 uur tot en met woensdag 18 november onze groepslessen annuleren. Ook ontstond er enige verwarring over het open blijven van sauna’s. Inmiddels is bevestigd dat sauna’s de komende twee weken open mogen blijven.

Groepslessen

De komende twee weken worden alle groepslessen, small grouptrainingen en spinninglessen geannuleerd. Wil je toch sportief bezig blijven de komende periode, dan ben je in onze fitnessruimte van harte welkom. In de fitnessruimte is genoeg materiaal en apparatuur aanwezig om zelfstandig te trainen. Als alternatief op de spinninglessen vind je in de fitnessruimte 2 MyRide bikes, waarop je een virtuele les kunt volgen. Deze groepslessen kun je terugkijken in de app. Om te kunnen sporten in de fitnessruimte dien je een plaats te reserveren via de MyLogiFit app. Wij hanteren nog altijd een maximum van 30 sporters per ruimte.

Ga je liever thuis aan de gang? Ook dat kan, in de MyLogiFit app vind je een divers aanbod aan virtuele groepslessen en individuele thuiswork-outs. Wij zullen de app regelmatig voorzien van nieuwe video’s.

Sauna

Na de persconferentie was er enige onduidelijkheid over het open blijven van sauna’s. Inmiddels heeft de branchevereniging Vereniging van Nederlandse Sauna- en Wellnessbedrijven (VNSWB) door de woordvoerder van Minister de Jonge bevestigd gekregen dat sauna’s open mogen blijven en dus uitgesloten zijn van sluiting de komende twee weken.

Racketsport

Voor racketsport zijn geen aanvullende maatregelen. Hiervoor gelden nog altijd de maatregelen van de afgelopen weken.

Sportcafé en kleedkamers

Ons sportcafé blijft de komende weken wel gesloten. Je kunt wel een thee, koffie of cappucino to go bestellen. Voor de kleedkamers geldt dat je je hier niet kunt omkleden. Wel kun je jouw jas en sporttas in de kleedkamer leggen tijdens het sporten.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de nieuwe maatregelen? Dan staan onze fitnessinstructeurs voor je klaar. Wij hopen je binnenkort weer met open armen in één van onze groepslessen te mogen ontvangen.

Terug naar overzicht