Oktober is wellnessmaand

Na inspanning komt ontspanning! Daarom hebben we bij De Dars een zonnebank, massage waterbed en een sauna.

Sauna

Wat is er fijner dan na het sporten even bij te komen in de sauna? Ook wanneer je niet hebt gesport, krijg je bij deze comfortabele faciliteit een warm welkom! (Alleen) met een all-in abonnement is gebruik van de sauna gratis! 

In onze sauna komt het luie zweet er uit. Een heerlijke manier om optimaal te ontspannen. Goed voor een reine huid, schone luchtwegen en soepele spieren. Iedere sporter mag gratis gebruik maken van onze eigen ‘wellness-ruimte’. Voor mensen die zich niet zo gauw bloot geven; er zijn ook speciale damesuren!

Zonnebank

Na jouw workout of gewoon om even op te warmen en een kleurtje op te doen. De zonnebank is favoriet bij velen. Uiteraard worden de zonnebanken goed onderhouden en de lampen regelmatig vervangen. Zon je met mate dan kan dit bij De Dars veilig en verantwoord! Bij de zonnebankruimte hangen veiligheidsvoorschriften en een advies bij jouw huidtype. Kom jij een lekker zomers tintje opdoen? Ben je lid dan kun je reserveren met De Dars app. Niet leden kunnen reserveren via de website. 

Massage waterbed

Geniet van een heerlijke massage! Door middel van waterstralen worden je benen, billen en/of rug gemasseerd. Voor leden met een Dars All-in lidmaatschap is het gebruik inbegrepen. Het reserveren kan via de De Dars app.

De massage duurt 15 minuten en kan op verschillende standen ingesteld worden. 

Wellness voor thuis

Na je workout thuis lekker ontspannen? Dat wordt nog leuker als je een Rituals pakket wint. In oktober hebben we een speciale winactie. Mee doen kan via Facebook of Instagram, dus houd onze kanalen goed in de gaten en wie weet ben jij straks de winnaar. 

Terug naar overzicht