Open dag 15 januari

Alles onder een dak bij De Dars


De Dars is gevestigd aan de Europasingel in Wervershoof. Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom maak je gebruik van de professionele apparatuur van Technogym en bespreek je jouw sportdoelen altijd met een fitnesscoach.  

Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Je kunt bij ons terecht voor groepslessen, fitness, spinning en functionele training. Voor de nodige ontspanning kun je gebruik maken van de wellness of onder de zonnebank. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! 

  

Abonnementen voor 3 maanden 

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je wel voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan. 

 

Open dag actie 

Word je 15 januari direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie sportrugtas cadeau. Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven. 

 

Wil je alvast een gratis proefles boeken of heb je een vraag neem dan nu contact op met De Dars.

Terug naar overzicht