Padel bij De Dars gaat verder onder de vlag Padelclub Nederland!

Graag delen we mee dat padel bij Sport- en Wellnesscenter De Dars vanaf 1 mei verder gaat onder de vlag Padelclub Nederland. Padelclub Nederland is in 2021 opgericht door Ton Schouten en Inge Schouten en kenmerkt zich als dé club voor liefhebbers (en nieuwkomers!) van padel. Met meerdere vestigingen verspreid door Nederland, zal ook De Dars zich (enkel met de faciliteit padel) aansluiten bij de keten.

 

Reserveren via Playtomic

Padelclub Nederland werkt met het reserveringssysteem van Playtomic. Wellicht dat je al bekend bent met dit platform. Playtomic is de grootste en snelst groeiende community van racketsportspelers in de hele wereld. Door middel van Playtomic kun je in één oogwenk zien waar en wanneer er een padelbaan vrij is bij jou in de buurt. Ook kun je gemakkelijk op zoek naar mensen van jouw eigen niveau om mee of tegen te spelen, maar kun je ook simpel een baan huren met je vrienden. Doordat De Dars straks vanaf 1 mei 2023 ook aan zal sluiten bij Playtomic, worden deze opties ook voor ons mogelijk.

Naast dat reserveren via Playtomic makkelijk en snel is, zijn er nog andere voordelen aan verbonden:

  • Melden bij de bar is niet meer nodig.
  • De lichten worden automatisch ingeschakeld.
  • Betalingen kunnen voldaan worden via iDeal.

Reserveren kan tot twee weken vooruit via de website of via de Playtomic app. Deze is te downloaden in de Google Playstore of in de Apple App Store.

 

Wat betekent dit voor jou?

Padel abonnementen en padel plus abonnementen

Doordat wij vanaf 1 mei 2023 volledig overstappen op het reserveringssysteem van Playtomic, hebben wij besloten om niet meer te werken met onze lidmaatschappen. Alle padelabonnementen (het padel abonnement en het padel plus abonnement) komen per 1 mei 2023 te vervallen, deze eindigen automatisch. Om onze leden te bedanken voor de loyaliteit en het vertrouwen in de padel faciliteit bij De Dars, ontvangt iedereen die nu nog over een lidmaatschap beschikt vanaf 1 mei 2023 de rest van dit kalenderjaar 20% korting op alle banen die via Playtomic bij ons gereserveerd worden.

Wij zorgen ervoor dat deze korting wordt verbonden aan het mailadres dat nu bij ons bekend is (het mailadres waar je nu deze mail op ontvangt). Door met datzelfde mailadres een account aan te maken in Playtomic, wordt de korting hierop automatisch overgezet. Mocht je al een account hebben voor Playtomic en verschilt het mailadres hiervan met het mailadres waarop je deze mail ontvangt? Stuur dan het mailadres van jouw Playtomic account naar administratie@padelclubnederland.nl, zodat wij de korting hiernaartoe kunnen overzetten.

De Dars all-in lidmaatschap

Voor leden met een Dars all-in lidmaatschap vervalt de faciliteit padel, waardoor het tarief van dit lidmaatschap per 1 mei 2023 zal worden aangepast van € 48 naar € 45 per maand. Dit zal automatisch gebeuren. Mocht je door deze reden geen gebruik meer willen maken van het all-in abonnement, kun je jouw abonnement in de app downgraden naar onbeperkt fitness of 1 keer per week fitness.  

 

Tarieven

Er kan alleen nog via Playtomic worden geboekt. Onze tarieven zijn aangepast naar marktconforme tarieven:

  • Piek: 1,5 uur € 45 / 1 uur € 32
  • Dal: 1,5 uur € 35 / 1 uur € 25

Vooruit boeken kan tot maximaal twee weken. Het is mogelijk dat er door Playtomic nog een kleine boekingsfee aan bovenstaande tarieven wordt toegevoegd bij het rondmaken van de reservering(en).

 

Tijdsblokken

Het is mogelijk om banen te reserveren binnen onderstaande tijdsblokken. Hierin zijn dal flex en piek flex vrij inplanbaar en kan er zelf gekozen worden voor blokken van 1 uur of 1,5 uur. Bij piek vast zijn de blokken 1,5 uur op vaste tijdstippen waar niet van afgeweken kan worden. 

Dal flex

Maandag tot en met vrijdag van:

  • 07.00 – 16.30 uur

Piek vast

Maandag tot en met vrijdag van:

  • 16.30 – 22.30 uur

Piek flex

Zaterdag van:

  • 07.00 – 17.00 uur

Zondag van:

  • 09.00 – 17.00 uur

Op de website of app van Playtomic kun je zien welke banen er op welke dag nog open zijn om te reserveren.

 

Hoe zit het met de contractbanen?

Het afsluiten van een contractbaan

Met Playtomic bieden we een contractbaan aan voor:

  • 5 maanden – september tot en met januari of februari tot en met juni
  • 10 maanden – september tot en met juni 

In de maanden juli en augustus kunnen er losse reserveringen gemaakt worden. Contractbanen zijn altijd per 1,5 uur. De prijzen hiervan zijn ingesteld op basis van marktconforme tarieven:

  • Maandag – vrijdag tot 16.30 uur € 150 per maand
  • Alle andere tijden € 190 per maand 

Ik heb al een contractbaan wat nu?

Maak je nu gebruik van een contractbaan en speel je dus wekelijks al op een vaste dag en tijdstip? Geen zorgen, dit blijft gewoon zo staan. Wij zorgen ervoor dat jouw contractbaan automatisch in Playtomic wordt ingeboekt zodat niet iemand anders op deze betreffende baan, dag en tijdstip kan reserveren.

Loopt jouw contractbaan af en wil je graag voor een nieuwe periode een contractbaan afsluiten? Dan gelden de nieuwe tarieven van Padelclub Nederland. De facturatie hiervan zal dan ook via het administratiesysteem van Padelclub Nederland lopen.

 Voor verdere vragen rondom de contractbanen of interesse om een contractbaan af te sluiten, kan er contact op worden genomen met Iris: iris@padelclubnederland.nl.

 

Vragen?

Wij hopen dat deze mail een duidelijk beeld geeft van alle veranderingen. Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kun je terecht bij info@padelclubnederland.nl.

Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie omtrent de nieuwe tijdsblokken en diverse tarieven. Tot snel op de baan!

 Met sportieve groet,

Team Sport- en Wellnesscenter De Dars

 

Terug naar overzicht