Personal training

In samenwerking met Personal trainer Mark Volkert bieden wij personal training aan. Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Het doel hiervan kan per persoon verschillen, bijvoorbeeld:
- Omdat je wilt afvallen en daarbij sneller resultaat wilt behalen.
- Omdat je lichamelijk en mentaal sterker wilt worden op een effectieve manier.
- Omdat je goede controle op je houding en techniek wenst tijdens de uitvoering van al jouw oefeningen.
- Omdat je gemotiveerd wilt worden om samen jouw doel na te streven, als een team met hetzelfde doel.
- Omdat je herstellende bent na ziekte, blessure of zwangerschap. Een personal trainer houdt rekening met lichamelijke beperkingen, maar helpt je toch snel resultaten te laten zien.

Bij al deze verschillende doelstellingen kan Mark jou helpen. Zijn persoonlijke doelstelling is om jou je sportdoelen (sneller) te kunnen laten behalen.
Mark Volkert heeft in 2008 zijn opleiding aan het CIOS afgerond. Tijdens het CIOS heeft hij diverse certificaten behaald voor het geven van personal training. Inmiddels heeft hij ruim 12 jaar ervaring in het fitnessvak. Momenteel is hij werkzaam als fitness instructeur bij De Dars en bij Sportcentrum Hoorn. Daarnaast geeft hij sinds 2013 personal training.
Wanneer je kiest voor personal training, zal er altijd gestart worden met een intake gesprek van ongeveer een half uur waarin jullie samen jouw sportdoelen zullen vaststellen en er uiteraard ook goed geluisterd wordt naar jouw wensen op sportief gebied. Daarna zal er een specifiek en persoonlijk trainingsprogramma gemaakt worden (met eventueel aansluitend  voedingsadvies). Vervolgens gaan jullie samen werken aan het behalen van deze sportdoelen. Mark zal je motiveren om te starten en door te zetten en vooral alles te geven tijdens de trainingen, waardoor resultaten sneller haalbaar zullen zijn.
De kosten van personal training bedragen € 37,50 per uur.
Heb je behoefte aan extra aandacht, hulp en motivatie tijdens het sporten? Dan is Personal Training iets voor jou! Neem voor meer informatie contact op met onze Personal Trainer via 06 - 27 24 05 74, neem een kijkje op zijn website of via m.volkert@personaltrainingmarkvolkert.nl.
Terug naar overzicht