Summerproof? Slim Belly en Slim Legs

Slim Belly voor de buik, Slim Legs voor billen en benen!
Beproefd afslankconcept bij Sport- en Wellnesscenter De Dars.

De buik wordt door veel mensen beschouwd als de belangrijkste probleemzone. Als de broek strak zit en de riem een gaatje ruimer moet, dan frustreert dat vaak enorm. Diëten en sporten zorgen er weliswaar voor dat er over het hele lichaam afgeslankt wordt, maar meestal pas in de laatste plaats rond de buikzone.

De oplossing is er voor dit probleem: de Airpressure Bodyforming methode. Deze methode, waarbij gebruikt maakt van de gepatenteerde Slim Belly buikband, zorgt ervoor dat buikvet aanzienlijk vermindert. Door een lichte massage van de Slim Belly buikband, wordt de doorbloeding in de buikzone gestimuleerd met als gevolg dat de stofwisseling en afbraak van vet verbeteren.

Door middel van matige conditietraining en aanpassing van je voedingspatroon in combinatie met het gebruik van de Slim Belly zal je buikomvang enorm afnemen: tot wel 8 weken binnen enkele weken! Dat zijn wel 2 kledingmaten kleiner!

Nieuw: Slim Legs!

Bij veel vrouwen zijn behalve de buik, vooral de bovenbenen en de billen slecht doorbloedt. Dat beperkt de stofwisseling en daarmee de vetreductie. De oplossing hiervoor is de Slim Legs! Ook deze oplossing bieden we sinds kort aan bij Sport- en Wellnesscenter De Dars. Het onderzoek duurt 4 weken met 3 licht intensieve trainingen à 30 – 40 minuten per week. Je betaalt € 89,- voor de broek en je krijgt de cursus Slim Legs cadeau! (de broek blijft jouw eigendom).

Doe mee!

Neem contant met ons op en maak een afspraak voor een intake gesprek. Je kunt ook je gegevens achterlaten op de website: dedars.nl/sport/slim-belly. Tijdens het intake gesprek worden ook gelijk 3 afspraken per week ingepland. Daarnaast word je gewogen en gemeten. Je kunt ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds trainen met de Slim Belly buikband, 7 dagen per week. Maak je body summer proof!

Terug naar overzicht