Slim Legs

Nieuwe revolutie lokaal afslanken

Na Slim Belly voor de buik nu ook: Slim Legs voor billen en benen

 

Vier op de tien vrouwen voelt zich te dik als ze naakt is en zestien procent voelt zich minderwaardig in vergelijking met anderen. Bijna de helft van alle vrouwen (47%) schaamt zich voor haar buik, 19% procent voor haar benen en 12 procent voor haar heupen. Maar twee op de tien vrouwen zegt zich nergens voor te schamen. En slechts elf procent van de vrouwen voelt zich zelfverzekerd over haar naakte lichaam (Gezondheidsnet.nl, sept. 2014)

De oorzaak ligt bij overtollig depotvet, meestal gecombineerd met cellulitis en striae. Afslank- en figuurspecialisten adviseren regelmatige beweging en gezonde voeding. Sport- en Wellnesscenter De Dars in Wervershoof is in 2010 gestart met het testen van een methode die deze veel voorkomende problemen kan doen verminderen door regelmatige beweging en gezonde gevarieerde voeding te completeren met een derde component: het stimuleren van de lokale doorbloeding van de probleemzones. “Bij veel vrouwen zijn behalve de buik, vooral bovenbenen en billen slecht doorbloed. Dat beperkt de stofwisseling en daarmee de vetreductie,” zo legt Rowie Kaagman van Sport- en Wellnesscenter De Dars uit.

De oplossing voor dit probleem: de Airpressure Bodyforming methode. Deze methode biedt via de Slim Belly en Slim Legs een techniek die door middel van massage de probleemzones van respectievelijk buik, billen en bovenbenen doorbloed.

De Airpressure Bodyforming methode is een unieke combinatie van actief bewegen, bewezen voedingstips en de Slim Belly of Slim Legs. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat bij De Dars al veel mannen en vrouwen veel centimeters aan buikomvang zijn verloren met de Slim Belly, gemiddeld 9,2 cm per deelnemer. Vanaf nu werkt De Dars ook met de Slim Legs, die met dezelfde techniek werkt en mede daarom zijn de verwachtingen over de te behalen resultaten hooggespannen!

“Onze klanten zijn zeer enthousiast over de resultaten en sporten met plezier. Ze barsten van de energie!” aldus een tevreden Inge Schouten, clubmanager van De Dars. “Ook het huidbeeld (cellulitis) verbetert duidelijk. Zelfs striae kan sterk verminderd worden”. De Dars behoort bij de ruim 1.000 gelicenceerde vestigingen in Europa, die het succesvolle Airpressure Bodyforming- afslankconcept aanbieden.

Om het onderzoek naar de werking van de techniek zo representatief mogelijk te maken, worden nu 80 vrouwen en mannen uit de omgeving Wervershoof en omstreken gezocht.

 

Slim Belly

Het onderzoek duurt 4 weken met 3 licht intensieve trainingen à 30-40 minuten per week. Deelnamebijdrage: € 19,90 per week.

Slim Legs

Het onderzoek duurt 4 weken met 3 licht intensieve trainingen à 30-40 minuten per week. Je betaalt € 89,- voor de broek en krijgt de cursus voor de Slim Belly legs gratis! (de broek blijft jouw eigendom).

Met de Slim Belly en Slim Legs kun je vandaag nog starten!

Sport- en Wellnesscenter De Dars, Wervershoof, tel: 0228-583500.

Terug naar overzicht