Sporttalenten zusjes Jansma met SEW actief in Europa Cup

Op zaterdag 8 oktober speelden speelden Femke en Eva Jansma met SEW tegen het Zweedse handbalteam van Lugi hf. Helaas ging de winst met 31-23 naar Lugi hf. 15 oktober is de return gespeeld in de Westfrieslandhal in Wognum. De winst ging toen met 31-29 naar SEW.

 

De sporttalenten van De Dars hebben fitness verweven in hun persoonlijke trainingsschema. De afgelopen 5 jaar was Irene Schouten ook een van deze sporttalenten. Naast haar vaste trainingen, sportte zij aanvullend in De Dars in Wervershoof. Wij hebben haar zien groeien van talent op de massastart naar Olympisch kampioene. Nu na 5 jaar volgen wij Irene natuurlijk nog altijd, maar is het tijd voor nieuw talent. In De Dars hebben de zusjes Jansma het stokje van haar overgenomen. We hopen natuurlijk dat zij in de toekomst ook aan de wereldtop komen te staan.

 

Doe jij zelf ook mee aan de top voor jonge sporters en zie jij fitness als een belangrijke aanvulling op jouw persoonlijke trainingsschema om in de toekomst de Nederlandse of zelfs internationale top te bereiken? Dan komen we graag met je in contact en volgen we je graag naar wie weet zelfs de Olympische Spelen! Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

De Dars heeft een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur, groepslessen en racketsporten. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! In De Dars kan het.

Terug naar overzicht