Terugblik 2022

Wat kijken we terug op een heerlijk jaar! Half januari mochten we weer open en de rest van het jaar hebben we jullie weer in grote getalen mogen ontvangen. Sommigen eerst nog wat voorzichtig, maar inmiddels zijn al onze leden weer in beweging en daar zijn we bijzonder trots op! Zo aan het einde van het jaar blikken we graag met jullie terug op het afgelopen jaar.

 

Januari – we mogen weer

In Januari mocht de fitness weer open. Wel nog met de nodige maatregelen, maar we mogen weer! Daarnaast ging onze lokale trots en het gezicht van De Dars, Irene Schouten, naar de Olympische Spelen. Wat een prestaties! Inmiddels is zij niet meer aan onze keten verbonden, maar natuurlijk blijven we haar volgen. Tot slot sloten we januari af met een open dag, die ervoor zorgde dat we weer een hoop nieuwe leden mochten verwelkomen.

 

Februari – huldiging Irene Schouten

Februari stond in het teken van het gezonde leven. Hoe word je weer fit na tijden van stilstand? Tijden van afstand, waarin ons immuunsysteem even kon relaxen, maar nu weer volop op de proef wordt gesteld. Naast de focus op fitheid vierde we ook feest. Op 25 februari werd Irene gehuldigd. Wat zijn we allemaal trots op haar!

 

Maart – Bring a Friend

Maart stond in het teken van onze Bring a Friend actie. Tijdens deze actie konden leden 3x gratis iemand meenemen en ook een nieuw lidmaatschap werd beloond. De padelbanen zijn populair, dus boek op tijd, zodat je ook in 2023 van een baan verzekerd bent.

 

April – nieuwe sporttalenten

In april zijn we gestart met een aantal nieuwe sporttalenten die we de komende jaren zullen volgen naar de top. De handbalsters Eva en Femke Jansma horen daar ook bij en ook Ko Molenaar en Gert-Jan van Diepen. Het is leuk om te zien dat er zoveel talent in Wervershoof en omgeving rondloopt.  

 

Mei – fit in 6 weken

Het voorjaar is begonnen. Onze deelnemende leden aan het fit in 6 weken programma beginnen het eerste resultaat te zien. We maken ons op voor een mooie zomer.

 

Juni – nieuwe apparatuur

In juni ging alle oude Matrix apparatuur eruit en werd De Dars volledig voorzien van de gloednieuwe selection 900 lijn van Technogym! Onze fitnesscoaches stonden de eerste weken klaar om iedereen op weg te helpen. De overgang liep gesmeerd en dat is fijn om te merken.

 

Juli/augustus – fit in de zomer

Tijd voor actie! Iedereen die in juli lid werd mocht tot 1 augustus gratis sporten. Om ook onze leden gemotiveerd te houden tijdens die heerlijke zomerdagen werden zij ook beloond als ze toch regelmatig kwamen sporten. Wij trakteerden op dubbele Fitpoints en er werd een maand gratis sporten verloot. In augustus was de kermis natuurlijk vooral het hoogtepunt en eveneens de aftrap voor de start van de zaalsporten. 

 

September – open dag!

De vakantie is voorbij en dat betekent dat het winterseizoen voor de tennis is begonnen. Daarnaast hebben we het sportcafé vergroot, waardoor er nog meer ruimte is om te genieten van een lekker drankje of wat eten. Op 11 september was onze tweede open dag van het jaar, wat een ongekend succes was. Wij zijn heel blij om te zien dat zoveel mensen zich thuis voelen bij De Dars en samen met onze fitnesscoaches hun sportdoelen weten te realiseren.

 

Oktober – we love wellness

Het najaar doet dit jaar laat zijn intreden, maar is nu toch echt begonnen. Hoe fijn is het dat je bij De Dars even heerlijk kunt wegdromen en opwarmen met onze wellnessfaciliteiten. Oktober was dan ook wellnessmaand! Ook hebben we in oktober de fitnessruimte, padelbanen en tennisbanen 4 + 5 van led verlichting voorzien. 

 

November – Black Friday

Tijd voor actie! Ook wij doen elk jaar mee aan Black Friday. Dit jaar kregen nieuwe leden een JBL GO 3 speaker cadeau. Alle nieuwe leden zijn inmiddels begonnen en hebben hun speaker mogen ontvangen.

 

December – het was een mooi jaar

We zitten bijna aan het einde van het jaar en zoals eerder al gezegd, zijn we vooral heel blij dat we weer lekker mogen sporten en dat onze fitnesscoaches weer voor volle zalen staan. We zijn trots op jou, dat jij de motivatie weer hebt gevonden en lekker aan het sporten bent! Want wat 2023 ook brengt er gaat niets boven beweging! Dat houd je mentaal en fysiek fit en gezond.

 

Op een sportief 2023!

Terug naar overzicht