Ervaringen van onze Sporters!

Natasja

Natasja heeft binnen 5 weken haar vetpercentage met 4% naar beneden gebracht en heeft in deze periode 15 cm buikomvang verloren! Door op haar voeding te letten, 3x in de week te sporten en door te trainen met de slim belly band om heeft ze dit goede resultaat gehaald. Knap hoor! Wie volgt?

Eric

Eric is 42 kilo afgevallen en al bijna een jaar op het zelfde gewicht! Sinds december 2015 sport hij bij Sport- en Wellnesscenter de Dars. Door zijn werk is Eric vaak alleen in het weekend thuis. Benieuwd naar hoe Eric zijn levenstijl heeft weten te combineren met sporten? Lees dan zijn verhaal!

Ik ben Erik (36 jaar) en sinds december 2015 sport ik bij Sport- en Wellnesscenter de Dars. Het eerste jaar sportte ik 1 keer per week en voelde mij sterker en fitter worden. Ik wilde wel vaker naar de sportschool, maar als internationaal chauffeur ben ik vaak van huis en daarom toch vaak op het weekend aangewezen.

Na een jaar sporten heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt en gezegd: ik kan wel goed bezig zijn qua sport maar al wil ik resultaat behalen dan moet ik ook op mijn voeding gaan letten. Samen met mijn vriendin Petra zijn we gezonder en “normale “ porties gaan eten. Vanaf dat moment ging het hard. Langs de autoweg probeerde ik de balletjes gehakt en de frikandellen te vervangen voor maaltijdsalades. Naast het sporten ging ik ook regelmatig wandelen.

In de sportschool gaf ik aan de instructeur te kennen dat ik vaak de hele week weg was voor werk en daardoor niet aan sporten toekwam. De instructeur vertelde mij dat dat niet hoeft aangezien je met vrije oefeningen naast in of desnoods op de vrachtwagen best veel resultaat kan boeken. Ik mocht een week lang een resistance band (elastiek) lenen en kreeg een stuk of 6 oefeningen mee die ik kon doen. Inmiddels doe ik push-ups, squats, shoulderpresses, 1 arm rowing en planking naast mijn vrachtwagen.

Ik ben tussen januari 2017 en september 2017 42 kilo kwijt geraakt en wil ze nooit meer terug. Vooralsnog ben ik al 10 maanden op gewicht. Om plezier in het sporten te houden zorg ik voor veel variatie. De ux cross les is daar ideaal voor, omdat ik elke maand weer nieuwe oefeningen ontdek die ik dan ook weer onderweg kan doen.

De foto hieronder is van een vakantie in Amerika in 2015  de foto er naast is van afgelopen zondag na het sporten.

 

Natasja

Verloor 15 cm buikomvang binnen 5 weken!