Slim Belly & Slim Legs

Snel een strakke buik

Wij bieden de oplossing om snel van je buikje af te komen! Slim Belly laat het lichaam extra vet verbranden door de doorbloeding in de buikzone te activeren. Het zorgt voor een duidelijke snellere vetverbranding dan bij een training zonder Slim Belly.

Door middel van matige conditietraining en aanpassing van je voedingspatroon in combinatie met het gebruik van de Slim Belly zal je buikomvang enorm afnemen: tot wel 8 centimeter binnen slechts 4 weken! Dat zijn wel 2 kledingmaten kleiner!

Snel een strakke buik

Ideaal voor mensen die graag een plaatselijk zouden willen afvallen bij de billen en boven benen. Bovendien verminderd het cellulitus. Wat willen we nog meer?! Schaf de broek aan (maten XS, S, M, L, XL en XXL) voor € 89,- en je krijgt de 4-weekse cursus cadeau! 

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden voor 4 weken, 3 afspraken per week ingepland. Daarnaast word je gewogen en gemeten. Je kunt ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds trainen met Slim Belly, 7 dagen per week. Je kunt deze gelijk starten met de training! 

Slim Legs!

Bij veel vrouwen zijn behalve de buik, vooral de bovenbenen en de billen slecht doorbloedt. Dat beperkt de stofwisseling en daarmee de vetreductie. De oplossing hiervoor is de Slim Legs! Ook deze oplossing biedt Sport- en Wellnesscenter De Dars aan. Het onderzoek duurt 4 weken met 3 licht intensieve trainingen à 30 – 40 minuten per week. Je betaalt € 89,- voor de broek en je krijgt de cursus Slim Legs cadeau! (de broek blijft jouw eigendom).

Neem contant met ons op en maak een afspraak voor een intake gesprek. Je kunt ook je gegevens achterlaten onderaan deze pagina. Tijdens het intake gesprek worden ook gelijk 3 afspraken per week ingepland. Daarnaast word je gewogen en gemeten. Je kunt ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds trainen met de Slim Belly buikband, 7 dagen per week. Start vandaag nog! 

 

SLIM BELLY / LEGSNatasja

Verloor 15 cm buikomvang binnen 5 weken!