Vacature Total Body Instructeur

Sport- en Wellnesscenter De Dars is op zoek naar een enthousiaste Total Body instructeur (maandag- en woensdagavond van 20 tot 21 uur). Tijdens Total Body trainen de leden zoals de naam het al zegt: het gehele lichaam. Tijdens iedere les wordt de focus op andere aspecten van het lichaam gelegd en verschillen de oefeningen. Aan jou als instructeur dus de taak om iedere week weer een verrassende les voor te bereiden.

Als Total Body instructeur bij Sport- en Wellnesscenter De Dars werk je samen in een enthousiast team en inspireer, motiveer en begeleid je onze leden zodat ze met een goed gevoel de deur uitgaan.

Over Sport- en Wellnesscenter De Dars

Sport- en Wellnesscenter De Dars is hét sportcentrum van Wervershoof en omstreken. Ons centrum beschikt over een zeer uitlopend aanbod aan faciliteiten zoals fitness, functionele training, groepslessen, spinning, zaalsporten, padel, tennis, squash en wellness. Ons gezellige sportcafé is een plek voor jong en oud. Hier kan men terecht voor een drankje na het sporten. Ook worden hier regelmatig leuke evenementen georganiseerd. 

Wij vragen:

  • Ervaring in het geven van groepslessen
  • Sociaal vaardig
  • Zelfstandig kunnen werken 

Wij bieden:

  • Marktconform salaris
  • Gratis sportabonnement

 

Word jij onze nieuwe collega?

Je hebt een actieve houding, bent spontaan en communicatief vaardig en motiveert graag onze leden om alles uit de kast te halen tijdens de groepsles. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan en om mensen te motiveren en ondersteunen in hun weg naar een gezonde levensstijl? Solliciteer dan snel en mail naar moniek@dedars.nl

Terug naar overzicht