Wat speelt er allemaal bij De Dars? Een update aan onze leden

De afgelopen periode hebben wij te maken gehad met een aantal ontwikkelingen en wijzigingen binnen De Dars. Om onduidelijkheden te voorkomen, lichten wij deze zaken graag middels deze mail aan onze leden toe.

 

Afsluiting warm water bij de sporthallen

Wellicht dat je hier al het een en ander over hebt meegekregen, maar met veel moeite hebben wij de keuze moeten maken om per 3 april het warme water van de douches in de sporthallen af te sluiten vanwege de fors gestegen energieprijzen. We verwachten dat dit tot eind augustus zal blijven. Dit geldt enkel voor de sporthallen en heeft geen invloed op de fitnessdouches en de douches in de sauna. Deze blijven warm.

 

Artikel Noordhollands Dagblad

Afgelopen week is er een artikel in het Noordhollands Dagblad verschenen waarin dit onderwerp ook werd aangekaart. Zo werd er aangegeven dat wij meer zouden kunnen doen aan de verduurzaming van het complex, zoals het aanleggen van zonnepanelen. Belangrijk is om duidelijk te maken dat wij ons pand huren en hier ook een flink bedrag voor betalen om onze leden te kunnen faciliteren. We willen niet investeren in zonnepanelen op een pand dat wij huren. Alleen de Olympiahal is van ons zelf, maar het energieprobleem is dusdanig groot dat zonnepanelen op het dak van deze hal ons nog steeds niet zouden voorzien in onze vraag naar stroom.

 

De continuïteit van De Dars voorop

De continuïteit van De Dars staan bij ons op nummer één. Er gebeurt veel in onze omgeving en wij doen er alles aan om ons hoofd boven water te houden. Zo hebben we afgelopen periode al flink geïnvesteerd in ledverlichting om zo ons stroomverbruik terug te dringen. Maar is er ook geïnvesteerd in een nieuwe airco en hebben we afgelopen jaar nieuwe apparatuur aangeschaft. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze faciliteiten waarborgen om onze leden tevreden te blijven stellen. 

 

Onduidelijkheden over de tijdelijke stop

Wij hebben vernomen dat er wat onduidelijkheden zijn over de tijdelijke stop. Dit helderen wij graag op. De tijdelijke stop kan enkel worden ingezet bij een jaarabonnement. Beschik jij over een drie maanden abonnement maar wil je graag een tijdelijke stop inzetten? Dan kun je jouw lidmaatschap via De Dars app kosteloos omzetten naar een jaarabonnement om gebruik te kunnen maken van dit recht.

Als je een jaarabonnement bij De Dars hebt afgesloten, gaat deze na de 12 betaalde maanden automatisch over op een lidmaatschap met een opzegtermijn van één maand (dit is volgens de wet bepaald: de Wet Van Dam). Het recht op een tijdelijke stop vervalt daarmee automatisch. Voor behoud van dit recht, na 12 betaalde maanden, kun je opnieuw in de app voor een jaarabonnement gaan. De maximale stop is zes maanden en is in te dienen via De Dars app.

 

Moederdagactie

Vanaf 1 mei hebben wij een leuke actie voor Moederdag. In de club liggen ansichtkaarten die leden kunnen schrijven aan hun moeder en die dan vervolgens vanuit De Dars via de post verstuurd zullen worden. Een leuke en originele manier om jouw moeder te verrassen! De kaarten kunnen bij de balie in de club worden opgehaald en geschreven.

  

Positiviteit op nummer één!

Ondanks het mindere nieuws omtrent de douches in de sporthallen, doen wij erg ons best om onze leden tevreden te stellen. Ook onze collega’s doen hun uiterste best om iedereen zo veel mogelijk te ondersteunen en helpen. Zij blijven positief en willen graag het werk blijven uitvoeren waarbij ze in hun kracht staan, wij verwachten dan ook dat iedereen hier begrip voor heeft en hen behandeld met respect. Met z’n allen gaan we voor de continuïteit van De Dars! Jij toch ook? Bij verdere vragen of onduidelijkheden, kan er contact met ons worden opgenomen via info@dedars.nl.

 

Met sportieve groet,

Directie De Dars

Terug naar overzicht