Doe de fitheidstest!

Dit testprogramma sluit aan bij onze visie, namelijk het in balans zijn. Het hebben van een goede conditie is een nobel streven, maar een verkorte hamstring/bilspier zal mogelijk toch rugklachten kunnen veroorzaken. Tevens geeft deze test inzicht in het feit of jij als sporter een goede training aan het volgen bent of dat er nog punten zijn waar jij aan kunt werken. Met deze test kijken we dus niet alleen naar uithoudingsvermogen en kracht, maar ook naar coördinatie en lenigheid.

Onze fitnesscoaches plannen graag een fitheidstest met jou in. De test neemt 1 uur in beslag. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De oefeningen voer je o.a. uit op de nieuwste apparatuur van Matrix onder begeleiding van de fitnescoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je deze keren intensief begeleid wordt. 
Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of nogmaals jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen.

Dus plan de test in bij één van onze fitnesscoaches, zodat er vervolgens een schema op maat gemaakt kan worden op de nieuwe Matrix apparatuur.
Terug naar overzicht

Fitness all-in abonnement!

Bij ons sport je onbeperkt (inclusief groepslessen en spinning) vanaf 39,50 euro p/mnd

Schrijf je nu in!