Ben jij al in topconditie?

Dars je fit!


Fitness is een uitstekende manier om met je lijf bezig te zijn. Of je nou je conditie of je contouren wilt verbeteren. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zul je merken dat je spieren sterker en je silhouet strakker wordt. Bovendien krijg je een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding, waardoor je minder kans op blessures loopt. Voor iedereen vanaf 16 jaar is er een training op maat.

De sleutel tot succes

Aan de hand van jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit op de nieuwste apparatuur van Technogym. Door middel van je eigen sleutel met geheugen weet je precies welke apparaten in je persoonlijke schema horen, hoe het betreffende apparaat ingesteld moet worden en hoe vaak, hoe zwaar en hoe lang je een oefening uit moet voeren voor het beste resultaat. Een unieke sleutel die informeert, motiveert en stimuleert. Succes gegarandeerd!

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende introductieles.

Ga je in de zomer een paar weken op vakantie? Je kunt je abonnement bij ons altijd tijdelijk bevriezen. Dit kun je doen via het Virtuagym Portaal of de Virtuagym app. Nog geen wachtwoord? Vraag het aan:Tijdelijke stop doorgeven?

Dit kan via het Virtuagym Portaal!

Virtuagym Portaal

Dars je fit!

Bij ons sport je onbeperkt vanaf 38,50 euro p/mnd

Schrijf je nu in!