Ben jij al in topconditie?

Dars je fit!


Fitness is een uitstekende manier om met je lijf bezig te zijn. Of je nou je conditie of je contouren wilt verbeteren. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zul je merken dat je spieren sterker en je silhouet strakker wordt. Bovendien krijg je een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding, waardoor je minder kans op blessures loopt. Voor iedereen vanaf 16 jaar is er een training op maat.

De sleutel tot succes

We gaan van start met een fitheidtest. Tijdens deze test wordt niet alleen gekeken naar de onderdelen conditie en kracht, maar ook bijvoorbeeld naar lenigheid, balans en coördinatie. Aan de hand van deze resultaten, jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld tijdens een 1 op 1 afspraak. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit op  apparatuur van Technogym. De fitnesscoach helpt je hier uiteraard bij! Na afloop wordt er nogmaals een afspraak met je ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Ga je in de zomer een paar weken op vakantie? Je kunt je abonnement bij ons altijd tijdelijk bevriezen. Dit kun je doen via de De Dars app. Nog geen wachtwoord? Vraag het aan:



Tijdelijke stop doorgeven?

Dit kan via de De Dars app!

De Dars app

Fitness all-in abonnement!

Bij ons sport je onbeperkt (inclusief groepslessen en spinning) vanaf 47,00 euro p/mnd

Schrijf je nu in!