Hoe kies je de groepsles die bij je past?

Conditionele groepslessen
Wil je werken aan je conditie dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld Zumba, spinning, fitboksen, steps of body shape. Body shape is conditie- en krachttraining in een. Tijdens deze les op muziek combineer je conditietraining met een hoge vetverbranding. Deze afwisselende trainingsvorm bestaat o.a. uit steps, BBB-oefeningen en aerobics. Door deze training neemt jouw uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid toe. 

Een balletje slaan
Bij De Dars hebben we een uitgebreid aanbod aan racketsporten. Denk aan tennis, squash en padel. Padel. Padel is een moderne sport die in Spanje tennis als meest populaire racketsport voorbijstreeft. Hoe leuk is het dat wij in De Dars mee kunnen gaan met deze trend! De sport is een combinatie van tennis en squash en wordt met 2 of 4 personen gespeeld. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is. Het is een spel dat snel te leren valt. Wedden dat je na enkele keren al verslaafd raakt aan paddelen! 

Lekker Zen
Het draait om de juiste balans tussen body en mind. Naast onze conditionele groepslessen en krachttrainingen hebben we ook rustigere lessen die jouw mind weer helemaal in balans brengen. Denk hierbij aan Yin Yang yoga, essntrics en body balance. Je spieren worden niet alleen sterker, maar ook soepeler en je leert controle te krijgen over je bewegingen.

Groepslessen en corona
Ben je klaar voor jouw eerste groepsles, maar twijfel je over de veiligheid m.b.t. corona, dan is het aan te raden om onderstaande even goed door te lezen. Jouw gezondheid en dat van onze medewerkers staat altijd centraal.

  • Wij houden ons aan de algemeen geldende regels van het RIVM.
  • Reserveren voor groepslessen is verplicht. Hoe je dat doet, dat laten we hier graag zien. 
  • Kleedkamers, douches en toiletten zijn weer open en worden regelmatig schoon gemaakt.
  • In ons sport- en wellnesscenter hebben wij een goed luchtventilatiesysteem. Deze blaast verse lucht van buiten de ruimte in en voert de lucht weer naar buiten af. 

Ben jij er klaar voor om jouw gezondheid een boost te geven? Dan zien we je graag in onze club!

 

Terug naar overzicht