Padel spelen bij Padelclub Nederland in De Dars!

Reserveren via Playtomic: snel en makkelijk

Om een reservering te kunnen maken, werken wij sinds kort met het systeem van Playtomic. Reserveren via Playtomic is een fluitje van een cent! Dit kan zowel via de app als de website en is binnen een paar stappen geregeld. In deze video kun je zien hoe je dit via de app kunt doen: https://fb.watch/kAD2pIoSwh/

Als je eenmaal een reservering hebt gemaakt, wordt de rest automatisch geregeld. Je hoeft je niet meer, zoals voorheen, te melden bij de balie en kunt gelijk doorlopen naar de padelbaan die je gereserveerd hebt. De lichten zullen automatisch aangaan op de tijdstippen van jouw reservering.

Heb je zelf nog geen padelaccessoires? Dan kan je deze op locatie huren of kopen.

 

Speel met 20% korting

Voor alle leden die voorheen gebruikmaakte van het De Dars Padel (Plus) abonnement, is het zo dat die de rest van dit kalenderjaar (2023) ten alle tijden kunnen spelen met 20% korting! Deze korting is al voor jou geactiveerd en wordt automatisch toegepast als je een reservering maakt via Playtomic. Twijfel je of dit bij jou geactiveerd is? Dan kun je onderstaande stappen volgen om de korting te activeren! 

  1. Maak een account aan op Playtomic en gebruik hiervoor jouw mailadres die bij De Dars bekend is. Mocht je al een account hebben voor Playtomic en verschilt het mailadres hiervan met het mailadres dat bij ons bekend is? Of weet jij niet zeker of/welk mailadres bij De Dars bekend is maar heb je wel recht op korting? Stuur dan het mailadres van jouw Playtomic account naar admininstratie@padelclubnederland.nl, zodat wij de korting hiernaartoe kunnen overzetten.
  2. Jouw korting is geactiveerd. En dan zit er nog maar één ding op: een lekker potje padel spelen!

Vragen?

Voor vragen en onduidelijkheden kun je contact opnemen met info@padelclubnederland.nl

Terug naar overzicht