Reclameborden

Laat zien wie je bent!

De Dars biedt andere bedrijven de mogelijkheid om te laten zien wie ze zijn! Wij zijn de thuishaven voor de handbalwedstrijden van VVW, de zaalvoetbalwedstrijden van Bob Nieuweboer etc. Attentiewaarde is er zeker! En dat is voor jou de mogelijkheid om je te laten zien.

Naast het reclamebord, kun je jouw logo laten zien op ons grote scherm dat in de Darshal hangt. Je logo wordt dan meegenomen in de presentatie van De Dars. Dezelfde presentatie is op een beeldscherm in ons sportcafé te zien.

Het contract voor het reclamebord gaan we aan voor 4 jaar. Echter, omdat je als bedrijf het eerste jaar de kosten voor de productie van het reclamebord hebt, is het eerste jaar gratis! Vervolgens is de contractsduur nog 3 jaar.

Een reclamebord heeft een afmeting van 500 cm (breedte) x 100 cm (hoogte) voor een heel bord of 250 cm (breedte) x 100 cm (hoogte) voor een half bord. De Dars coördineert de productie van het bord, uiteraard volgens de wensen van je bedrijf. Het bord is en blijft volledig jouw eigendom en kan bij het beëindigen van de sponsoring in het sportcenter worden opgehaald.

 

De eenmalige kosten voor het maken van een reclamebord zijn:

500x100 cm € 390,- ex btw
250x100 cm € 209,- ex btw

 

De kosten per jaar zijn ex btw:

  Heel bord Half bord
5 sterren locatie (korte kant Darshal)
Formaat is 880 x 80 cm
€ 400,-  
4 sterren locatie (zijkant tennisbaan) € 350,- € 225,-
3 sterren locatie (De Darshal) € 300,- € 200,-
2 sterren locatie (Olympiahal) € 250,- € 175,-

 Laat ook zien wie je bent! Heb je interesse, neem dan contact met ons op!

 

Volg ons op social media