Padel

Padel verovert Nederland!

Deze moderne sport die in Spanje inmiddels tennis als meest populaire racketsport voorbijstreeft, is ook in Nederland bezig aan een enorme opmars. En hoe leuk is het dat wij in De Dars mee kunnen gaan met deze trend! De sport is een combinatie van tennis en squash en wordt met 2 of 4 personen gespeeld. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is. Het is een spel dat snel te leren valt. Wedden dat je na enkele keren al verslaafd raakt aan paddelen!

Je kunt los een baan huren, of een padelabonnement of padelcontractbaan afsluiten! 

Met een Padel abonnement kun je 1 uur per keer gratis spelen, met een Dars all-in abonnement of een Padel Plus abonnement per persoon kun je 1,5 uur per keer gratis spelen. Wil je langer spelen? Dan zul je daar los voor moeten betalen. Zo geven we iedereen de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de baan! Wil je wekelijks op dezelfde tijd padellen? Sluit dan een contractbaan af voor minimaal 6 maanden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris Laan: iris@dedars.nl. Bekijk hier de tarieven

Wil je graag padelles volgen? Ook dat kan! Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden voor de padellessen van Op Padel! Het lesseizoen start in de week van 14 maart 2022 en heeft een totaal van 5 of 17 lessen, afhankelijk van je keuze. Meer informatie over de padellessen van Op Padel vind je hier. 


Reserveren voor een van onze banen kan via de MyLogiFit app. Je mag eenmalig vooruit boeken.
Je kunt hier je inloggegevens aanvragen. 

Benieuwd naar de spelregels van padel? Download ze hier.

 

Online reserveren zonder lidmaatschap?

Heb je geen lidmaatschap maar wil je een losse reservering maken? Dat kan heel gemakkelijk via deze link: 

reserveren

Dars je fit!

En meld je vandaag nog aan

Schrijf je hier in!

Doe jij ook mee met Padel?

Je hebt al een padelabonnement vanaf € 21,- p/mnd

Schrijf je nu in!