Nieuwe sport in De Dars: Padel

Padel verovert Nederland!

Deze moderne sport die in Spanje inmiddels tennis als meest populaire racketsport voorbijstreeft, is ook in Nederland bezig aan een enorme opmars. En hoe leuk is het dat wij in De Dars mee kunnen gaan met deze trend! De sport is een combinatie van tennis en squash en wordt met 2 of 4 personen gespeeld. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is. Het is een spel dat snel te leren valt. Wedden dat je na enkele keren al verslaafd raakt aan paddelen!

Sinds december 2015 kan er gebruik worden gemaakt van de indoor padelbaan. Je kunt los de baan huren, of een padelabonnement of padelcontractbaan afsluiten! 

Padel laddercompetitie
We starten vanaf half september 2017 weer met onze eigen ladder competitie! Je kunt nog mee doen met deze competitie (of evt later instromen). Je speelt met je maatje eens in de twee weken, op een dag die voor jou en je tegenstander uit komt. Indien je wint, klim je omhoog in de ladder! Je kunt je opgeven via http://clubladder.nl/dedarspadel.

Met een Dars all-in abonnement of een Padel abonnement per persoon kun je 1 uur per keer gratis spelen. Wil je langer spelen? Dan zul je daar los voor moeten betalen. Zo geven we iedereen de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de baan!

Klik hier om online te reserveren. Reserveren kan ook via de Virtuagym app indien je een lidmaatschap hebt!

Benieuwd naar de spelregels van padel? Download ze hier.

Dars je fit!

En meld je vandaag nog aan

Schrijf je hier in!

Doe jij ook mee met Padel?

Je hebt al een padel-abonnement vanaf € 18,- p/mnd

Schrijf je nu in!