Vacature interieurverzorger

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een bijdrage levert aan de uitstraling van onze diverse ruimtes? Bij De Dars zijn wij op zoek naar een interieurverzorger voor op de maandag, dinsdag & donderdagochtend vanaf minimaal 07.00 uur 's ochtends. Specifieke werktijden bespreken we graag met je in overleg. 

Als interieurverzorger zorg je ervoor dat het interieur er op zijn allerbest uitziet. Je hebt oog voor detail, pakt dingen zelfstandig op en bent daarnaast sociaal in de omgang.

 

Over Sport- en Wellnesscenter De Dars

Sport- en Wellnesscenter De Dars is hét sportcentrum van Wervershoof en omstreken. Ons centrum beschikt over een zeer uitlopend aanbod aan faciliteiten zoals fitness, functionele training, groepslessen, spinning, zaalsporten, padel, tennis, squash en wellness. Ons gezellige sportcafé is een plek voor jong en oud. Hier kan men terecht voor een drankje na het sporten. Ook worden hier regelmatig leuke evenementen georganiseerd.

 

Wat bieden wij?

  • Leuke sportieve collega's
  • Passend salaris
  • Gratis sportabonnement

 

Wat vragen wij?

  • Zelfstandig werken
  • Sociaal vaardig

 

Word jij onze nieuwe collega?

Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je bent spontaan en communicatief vaardig. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan als interieurverzorgster? Solliciteer dan snel en mail naar inge@dedars.nl

Terug naar overzicht