Coronamaatregelen verlengd t/m 14 januari

Dit bericht is op 15 december gewijzigd in verband met de verlenging van de geldende coronamaatregelen

Het zal je niet zijn ontgaan dat er gisteravond tijdens de persconferentie weer nieuwe coronamaatregelen zijn aangekondigd. Enkele van deze maatregelen gelden helaas ook voor ons. Middels dit nieuwsbericht willen wij je informeren over de nieuwe maatregelen die van zondag 28 november tot en met 14 januari gelden in ons center.

 

Aangepaste openingstijden De Dars

Zoals gisteravond is aangekondigd moeten wij onze deuren dagelijks sluiten om 17:00 uur. Dit geldt niet alleen voor onze fitness, maar ook voor de horeca en onze overige faciliteiten. Voor zolang deze maatregelen gelden zijn onze openingstijden als volgt:

 

Maandag t/m zaterdag geopend van: 06:00 uur tot 17:00 uur

Zondag geopend van: 09:00 uur tot 17:00 uur

 

Omdat we onze leden wel de kans willen bieden om voor werktijd onder begeleiding van een fitnesscoach te kunnen sporten, zal er vanaf 7:00 uur ’s ochtends al een fitnesscoach aanwezig zijn.

 

Aanpassingen lesrooster groepslessen

In verband met de nieuwe openingstijden komen er helaas een aantal groepslessen in de avonduren te vervallen. We hopen dit zoveel mogelijk op te lossen door extra groepslessen te gaan aanbieden in de namiddag doordeweeks en op de zaterdag en zondag. Houd de MyLogiFit app in de gaten voor wijzigingen in het lesrooster.

 

Online groepslessen

Vanaf komende week zullen wij ook weer starten met live groepslessen via het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland. Zo hopen we sporters die graag ’s avonds sporten en in het weekend niet kunnen toch te kunnen ondersteunen met het behoud van een sportieve levensstijl. We zullen wekelijks via onze sociale mediakanalen communiceren welke livelessen er gegeven gaan worden. Uiteraard kun je ook nog altijd gebruik maken van de virtuele groepslessen in de MyLogiFit app en de individuele work-outs in de app van De Dars.

 

Mondkapje

Vanaf zondag is het ook weer verplicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en bij het verlaten van onze fitnessclub. Sporten met een mondkapje is niet verplicht.

 

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Wij hopen uiteraard dat we je snel weer in ons center kunnen verwelkomen op de gebruikelijke openingstijden.

Terug naar overzicht