Spinning

Spin je slank!

 

De ultieme uitdaging

Spinning is nog steeds hot. Niet alleen omdat wij in West-Friesland dol zijn op fietsen, maar vooral omdat het een van de snelste manieren is om af te slanken en conditie op te bouwen. Het afwisselende en met zorg opgebouwde programma is eenvoudig te volgen voor iedereen. Getraind of ongetraind. Man of vrouw. Oud of jong. De weerstand van de indoor bikes kan continu op eigen niveau worden afgesteld en bovendien zijn de fietsen volledig af te stellen op jouw lichaam zodat je altijd comfortabel kunt fietsen.

Kortom, een uitdagende sport waarin je in hoog tempo calorieën verbrandt en conditie opbouwt. Bovendien is elke les weer anders. Maar ook de gezelligheid van de groep en de opzwepende muziek zorgen er voor dat je in sneltreinvaart verslaafd raakt aan spinning!

 

Het Polar Cardio GX systeem

Haal het maximale uit je training en doe mee met de Polar spinningles! De instructeur laat je hierbij trainen met een hartslagmeter en geeft aan op welk percentage van je hartslag je dient te spinnen. Zo streef je met de groep naar een training waarbij elke deelnemer optimaal presteert zodat je met een voldaan gevoel de training afrond.

Durf je deze uitdaging aan te gaan? Kom dan langs en volg gratis een proefles!

Spinning instructeur

Ifor van Wijk

Lesrooster

Maandag
09.00 - 10.00
19.30 - 20.30
Dinsdag
19.30 - 20.30
Woensdag
09.00 - 10.00
19.30 - 20.30
Donderdag
19.30 - 20.30

Wil jij ook meedoen met de groepslessen?

Dankzij het uitgebreide aanbod is er altijd een les die bij je past.

Schrijf je nu in!