Nieuwe coronamaatregelen: coronatoegangsbewijs

Tijdens de persconferentie van dinsdag 2 november zijn er nieuwe coronamaatregelen voor de sportbranche aangekondigd. We worden door de overheid verplicht vanaf zaterdag 6 november te controleren op het coronatoegangsbewijs (CTB) voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

Iedere volwassene die gebruik maakt van onze faciliteiten moet een geldige QR-code bij zich hebben. Zonder geldig toegangsbewijs mogen we je helaas geen entree verlenen. Je kunt het coronatoegangsbewijs tonen via de CoronaCheck app op je telefoon. Sport je liever zonder telefoon, dan kun je op deze website jouw coronatoegangsbewijs printen. 

Voor de fitness

Voordat je incheckt bij het poortje dien je jouw coronatoegangsbewijs te scannen middels de tablet die bij de ingang aanwezig is. Heb je een geldig toegangsbewijs, dan krijg je een groen vinkje te zien en kun je op de gebruikelijke manier inchecken bij het poortje voor de fitness. Het inchecken bij het poortje blijft noodzakelijk, omdat je op deze manier fitpoints spaart en wij dan kunnen controleren of je over een geldig lidmaatschap beschikt.

Voor de overige faciliteiten

Bij de ingang van het sportcafé vind je een tablet waarop je jouw coronatoegangsbewijs dient te scannen. Bij een groen vinkje mag je doorlopen en kun je gebruik maken van onze faciliteiten. Zonder geldige QR-code kun je helaas niet verder lopen.  

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, dan horen wij dat graag. Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig en let goed op jezelf en op elkaar.

Terug naar overzicht