Op zoek naar een spinning-instructeur!

Sport- en Wellnesscenter de Dars is op zoek naar een spinning instructeur. Ben jij sportief en een echte aanpakker? En lijkt het je leuk om onze leden alle ins en outs van spinning leren? Dan ben jij de spinning instructeur die we zoeken! Naast een marktconform salaris ontvang je van ons ook een gratis sportabonnement bij De Dars.

Over De Dars

Sport- en Wellnesscenter De Dars is hét sportcentrum van Wervershoof en omstreken. Ons centrum beschikt over een zeer uitlopend aanbod aan faciliteiten zoals fitness, functionele training, groepslessen, spinning, zaalsporten, padel, tennis, squash en wellness. Ons gezellige sportcafé is een plek voor jong en oud. Hier kan men terecht voor een drankje na het sporten. Ook worden hier regelmatig leuke evenementen georganiseerd.

Heb jij:

  • Ervaring in de fitnessbranche en/of spinning.
  • Ervaring met het geven van groepslessen

Wat verwachten we van je

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag leden alle ins en outs van spinning bij te brengen. Jouw enthousiasme en energie weet je over te brengen en jij slaagt erin sporters op hun gemak te laten voelen. Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel en mail naar marit@dedars.nl.

Terug naar overzicht